VvE Schoonmaakbedrijf

Het is vrij normaal dat de bewoners van een appartementencomplex verantwoordelijk zijn voor de schoonmaak in het complex. Vaak gebeurt dit niet of onvoldoende. U kunt er daarom als VvE voor kiezen om het schoonmaken van de gemeenschappelijke ruimten van het appartementencomplex uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf als VvE Schoonmaakbedrijf Verhaar. Dit heeft als voordeel  dat u, als VvE, precies weet wanneer en wat er wordt schoongemaakt. Daarnaast kan het schoonmaakbedrijf worden afgerekend op de resultaten. Dit is niet het geval wanneer er sprake is van vrijwillige schoonmaak door de bewoners.

Kantoor schoonmaakbedrijf Vve schoonmaakbedrijf Schoonmaakbedrijf voor tapijt en vloer reiniging Glazenwasser schoonmaakbedrijf
Opleveringsschoonmaak schoonmaakbedrijf Hogedrukreiniging door Schoonmaakbedrijf Verhaar Haarlem Zonnepaneelreiniging schoonmaakbedrijf Haarlem Woning ontruiming schoonmaak

Al 20 jaar specialist in VvE schoonmaak

Al meer dan 20 jaar is VvE Schoonmaakbedrijf Verhaar een graag geziene gast in gemeenschappelijke ruimten van wooncomplexen. Door onze ruime ervaring weten wij exact waar de aandachtspunten liggen binnen uw wooncomplex. Eén van de specialisaties van VvE Schoonmaakbedrijf Verhaar is daarom het onderhouden van de gemeenschappelijke ruimten van wooncomplexen, zoals entrees, liften, trappenhuizen, galerijen en parkeergarages. Niet voor niets zijn wij al jaren een betrouwbare partner voor voor Verenigingen van Eigenaren, woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders.

Het team VvE Schoonmaakbedrijf Verhaar bestaat uit gemotiveerde en ervaren medewerkers. Sommige daarvan zijn al meer dan 12,5 jaar in dienst en daarmee een vertrouwd gezicht bij onze klanten. Verder weg de meeste van onze klanten kennen de betreffende schoonmaak medewerker dan ook bij naam. Het openhouden van deur voor een oudere bewoner of elkaar vriendelijk groeten is dan ook eerder regel dan uitzondering.

Ons bedrijf kenmerkt zich door niet te werken met overbodige protocollen en procedures. Wij stimuleren onze medewerkers om mee te denken en flexibel te zijn wanneer de situatie hierom vraagt, bijvoorbeeld wanneer er onvoorziene schoonmaakwerkzaamheden zijn.

VvE Schoonmaakbedrijf Verhaar streeft ernaar om ten alle tijden onze medewerkers op een vast object te laten werken dus ook ten aanzien van VvE schoonmaak. U heeft altijd te maken met dezelfde persoon die de schoonmaakwerkzaamheden uitvoer. Dit met als doel dat uw pand nog beter word schoongehouden. Een vaste schoonmaak medewerker kent immers na verloop van tijd elke vierkante centimeter van uw wooncomplex. Op deze manier garanderen wij u een schoon en goed onderhouden complex dat haar economische waarde behoudt.

Met volledig uitgeruste bedrijfsauto’s rijden wij dagelijks rond in uw regio. Daarnaast werken wij uitsluitend met professionele schoonmaakmiddelen en materialen enerzijds voor een optimaal resultaat en anderzijds om de lichamelijke belasting van onze medewerkers tot het minimum te beperken. Dit alles draagt bij aan de kwaliteit en de continuïteit van onze dienstverlening.

Neem direct contact op

Als u ervan overtuigd bent dat u de schoonmaak met gerust hart kunt uitbesteden aan VvE Schoonmaakbedrijf Verhaar, neemt u dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier of bel naar 06 51351143.