Tapijt- en vloerreiniging

[three_fourths_first]

De meeste vloeren zijn vaak sterk onderhevig aan slijtage waardoor het noodzakelijk is om tijdig en met regelmaat specialistisch vloeronderhoud uit te laten voeren.

Hiermee verlengt u de levensduur van de vloer en tevens blijft de vloer mooi en netjes wat toch weer een visitekaartje van uw bedrijf of woning is.

Schoonmaak en onderhoudsbedrijf Verhaar bied u diverse manieren van vloeronderhoud aan.

  • Het strippen en conserveren van marmoleum- of linoleum vloeren.
  • Het reinigen van tapijt en vloerbedekking. (sproei-extractie techniek)
  • Het (machinaal) schrobben van vloeren.

Het strippen en conserveren van marmoleum- of linoleum vloeren.

Linoleum wordt ook wel marmoleum genoemd en dankt zijn populariteit aan het feit dat de linoleum vloeren praktisch onverslijtbaar zijn waardoor deze vloeren met het juiste onderhoud al snel 25 tot 30 jaar mee gaan.
Linoleum en marmoleum onderhoud gebeurt door het volledig te strippen en opbouwen van de waslaag van de vloer. Hierbij wordt de waslaag verwijderd en opnieuw aangebracht.
De linoleum of marmoleum vloer wordt eenmalig gestript d.m.v. het verwijderen van de oude waslaag met een éénschijfsmachine. Na het strippen van de linoleum of marmoleum vloer worden en meerdere lagen was/conservering aangebracht zodat uw vloer er weer als nieuw uitziet.

Het conserveren of in de was zetten van de linoleum of marmoleum vloer wordt uitgevoerd d.m.v. het handmatig aanbrengen van een conservering met een mat, hoog- of zijdeglans waslaag.

Het reinigen van tapijt en vloerbedekking. (sproei-extractie techniek)

Is uw tapijt of vloerbedekking vuil en moet deze vakkundig worden gereinigd?
Schoonmaak en Onderhoudsbedrijf Verhaar maakt de meest voorkomende soorten vloerbedekking en tapijten schoon.
Wij maken gebruik van de sproei-extractie methode waarbij het tapijt of vloerbedekking eerst met reinigingsmiddel ingespoten wordt om vervolgens met de tapijtreinigingsmachine mooie banen trekken zodat uw tapijt er weer schoon, fris en als nieuw uitziet. Na behandeling en enige droogtijd kunt u weer normaal over de vloerbedekking of het tapijt lopen.
Deze behandeling is geschikt voor de meest voorkomende vloerbedekkingen en tapijtsoorten.
Daarnaast kunnen wij met onze stoomreiniger ook het tapijt of vloerbedekking op trappen of moeilijk bereikbare plekken voor u onderhanden nemen.

Het (machinaal) schrobben van vloeren.

Harde vloeren (gecoat beton, vast grind, tegels, plavuizen) zijn vaak redelijk schoon te houden door het regelmatig moppen/dweilen van de vloer.
Toch zult u na enige tijd en veel (voet)verkeer wat last kunnen krijgen van aanslag of verkleuringen op de vloer die met reguliere schoonmaak niet te verwijderen is.
Met onze schrob-zuig machine of onze éénschijfsmachine kunnen wij in de meeste gevallen deze aanslag weer verwijderen zodat uw harde vloer er weer netjes en als nieuw bij staat.
Deze behandeling is geschikt voor de meest voorkomende harde vloersoorten.

[/three_fourths_first]
[one_fourth_last][/one_fourth_last]