Glasbewassing

[three_fourths_first]

Met heldere en schone ramen krijgt uw woning of gebouw een nette uitstraling. Voor glasbewassing maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardig schoonmaakmateriaal en is een uitstekend schoonmaakresultaat gegarandeerd. In de meeste gevallen kunnen wij uw ramen wassen op de traditionele manier via de hand. Is dat niet het geval dan doen wij dit telescopisch of met een hoogwerker. Bij het wassen van ramen gaan wij altijd zorgvuldig te werk, zo worden kozijnen en vensterbanken altijd mee gewassen.

Van welke materialen maakt Schoonmaakbedrijf Verhaar gebruik voor glasbewassing?

Schoonmaakbedrijf Verhaar maakt gebruik van diverse materialen voor deskundige schoonmaak van uw ramen. Bijpassend aan de benodigde schoonmaak van uw huis of bedrijf, wordt er onder andere gebruik gemaakt van ladder, een hoogwerker of telescoop.

  • Hoogwerker: met behulp van de hoogwerker kunnen we als glazenwasser in efficiënt werken tot 23 meter hoogte.
  • Telescopisch: telescopisch kunnen we tot 13 meter hoogte deskundig glazen wassen met gedemineraliseerd water. Iedere gewenste plek is bereikbaar en met deze osmose glasbewassing wordt er streep- en vlekloos gewerkt zonder gebruik van raamwissers.

Een mooi schoon pand of woning is een gebouw waar minder onderhoud aan gepleegd hoeft te worden. Dit geldt voor bedrijfspanden, kantoren, woningen en appartementen. Het is dus goed om de ramen mooi schoon te houden. Dit geldt niet alleen voor bijvoorbeeld het houtwerk maar het tijdig wassen van de ramen kunt u ook zien als onderhoud aan de ramen op zich. Door het tijdig wassen van uw ramen geeft u vuil geen tijd om aan te koeken op ramen en kozijnen. Het regelmatig laten reinigen van uw glaswerk, kozijnen en gevel zorgt tevens voor het behoud van uw pand. Kozijnen hoeven bij regelmatige reiniging minder vaak te worden geschilderd, het regelmatig laten reinigen van uw pand is dus een investering.

U bent geïnteresseerd? Hoe gaat het in z’n werk?

  1. U belt of mailt met ons voor het maken van een afspraak.
  2. We bekijken het object, bespreken uw wensen en adviseren u
  3. Normaliter ontvang u binnen 48 uur de offerte per mail, tenzij anders is afgesproken/aangegeven.

Wat gebeurd er nadat de offerte is geaccepteerd?

  1. Na goedkeuring van de offerte wordt er een afspraak gemaakt voor de dag waarop de werkzaamheden zullen plaatsvinden.
  2. Desgewenst worden de werkzaamheden periodiek herhaald zodat uw pand er altijd netjes bij staat.

[/three_fourths_first]
[one_fourth_last][/one_fourth_last]