Schoonmaakbedrijf Bentveld

Schoonmaakbedrijf Bentveld

Heeft u een bedrijfspand of kantoor in Bentveld en bent u opzoek naar een vakkundig schoonmaakbedrijf om uw bedrijfspand of kantoor te laten schoonmaken? Dan is het handig om een schoonmaakbedrijf in te huren dat gevestigd is in of nabij Bentveld. Door uw schoonmaak uit te besteden aan Verhaar Schoonmaakbedrijf Bentveld kiest u voor een schoonmaakbedrijf dat bekend is met de buurt waar uw bedrijf is gevestigd. Door het inschakelen van een plaatselijk opererend schoonmaakbedrijf als Verhaar Schoonmaakbedrijf Bentveld kunt u meer betrokkenheid verwachten dan een nationaal opererende speler. Daarbij hebben wij als plaatselijk opererend schoonmaakbedrijf kortere aan rij tijden, waardoor het milieu minder wordt belast. Zijn wij sneller ter plaatsen bij calamiteiten en kunnen wij flexibeler zijn wanneer de situatie zich hiervoor ontleent.

Kantoor schoonmaak Bentveld V.v.E schoonmaakbedrijf Schoonmaakbedrijf voor tapijt en vloer reiniging Glazenwasser schoonmaakbedrijf Bentveld
Opleveringsschoonmaak schoonmaakbedrijf Hogedrukreiniging door Schoonmaakbedrijf Verhaar Zonnepaneelreiniging schoonmaakbedrijf Woning ontruiming schoonmaak

Schoonmaak is onze core business

Schoonmaken behoort vaak niet tot de kerntaken van medewerkers en is daardoor regelmatig een ondergeschoven kindje in een bedrijf. Begrijpelijk, want uw medewerkers zullen al druk genoeg zijn met hun eigen werk. Toch is regelmatige reiniging van het interieur en sanitair niet alleen hygiënisch maar ook een mooi visitekaartje naar bezoekers en klanten. Ook voor uw medewerkers is een frisse werkplek onmisbaar. Onderzoek toont aan dat medewerkers  beter presteren bij een schone werkomgeving.

Met Verhaar Schoonmaakbedrijf Bentveld kiest u voor kwaliteit. Dit kunnen wij bewerkstelligen door het herhaaldelijk meten van de kwaliteit van het schoonmaakwerk. Verhaar Schoonmaakbedrijf Bentveld heeft al ruim 20 jaar ervaring in schoonmaak van bedrijfspanden en kantoren in de regio Bentveld.
Wij hebben ervaring met schoonmaak in alle branches, hanteren flexibele contracten en streven wij naar een hoge reinheidsgraad. Een perfecte combinatie!

Schoonmaak zoals u dat wenst.

De schoonmedewerkers van Verhaar Schoonmaakbedrijf Bentveld werken accuraat en volgens afspraak op de tijden die u het meest gunstig uitkomen. Naar uw wens komen onze schoonmedewerkers op dagelijkse basis, wekelijkse basis of maandelijkse basis. Uiteraard is het mogelijk om de schoonmaak na werktijd te plannen om zo uw bezoekers en medewerkers niet te storen. Zo profiteert u van de flexibele instelling van Verhaar Schoonmaakbedrijf Bentveld.

Verhaar Schoonmaakbedrijf Bentveld biedt u een op maat gemaakt schoonmaakplan.

Natuurlijk wilt u alleen het beste voor uw bedrijfspand. Bij Verhaar Schoonmaakbedrijf Bentveld kunt u kiezen uit zowel dag- en avond schoonmaak. Met Verhaar Schoonmaakbedrijf Bentveld krijgt u de schoonmaak die past bij het pand en de functie van de ruimtes, rekening houdend met uw specifieke wensen en eisen. In het schoonmaakplan nemen wij op wat de aandachtspunten zijn bij het schoonmaken, welke ruimten schoongemaakt dienen te worden en met welke frequentie. Heldere  afspraken en communicatie over het afnemen van kwaliteitsinspecties zorgen voor 100% kwaliteitsgarantie. Daarbij werken wij altijd met vaste medewerkers, zodat voor u altijd duidelijk is wie er bij u over de vloer komt. Wel zo prettig!

Wat kunt u van ons verwachten van Verhaar Schoonmaakbedrijf Bentveld?

  • Een vertrouwd gezicht of team van gemotiveerde schoonmakers;
  • Een vaste schoonmaakdag op een gezette tijd;
  • Een duidelijk en gedetailleerd schoonmaakrooster:

De medewerkers van Verhaar Schoonmaakbedrijf Bentveld zijn 7 dagen per week beschikbaar en zorgen  ervoor dat u een schoon bedrijfspand of kantoor heeft.

Neem direct contact op

Als u ervan overtuigd bent dat u de schoonmaak met gerust hart kunt uitbesteden aan Verhaar Schoonmaakbedrijf Bentveld, neemt u dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier of bel naar 06 51351143.