Kantoor Schoonmaak Heemstede

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van uw kantoor in Heemstede? Welkom bij Kantoor Schoonmaak Heemstede, hét schoonmaakbedrijf voor kantoor en bedrijfsschoonmaak in Heemstede.

Door uw schoonmaak uit te besteden aan kantoor schoonmaak Heemstede kiest u voor een schoonmaakbedrijf dat bekend is met Heemstede en omgeving. Door het inschakelen van een lokaal schoonmaakbedrijf kunt u meer betrokkenheid verwachten dan een landelijk opererend bedrijf. Door middel van het inschakelen van een lokaal schoonmaakbedrijf geniet u ook enkele voordelen, namelijk: kortere aanr rij tijden, waardoor het milieu minder wordt belast. Zo bent u ook meteen maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen. Zijn wij sneller ter plaatsen bij calamiteiten en kunnen wij flexibeler zijn wanneer de situatie zich hiervoor ontleent.

Kantoor schoonmaak Heemstede V.v.E schoonmaakbedrijf Schoonmaakbedrijf voor tapijt en vloer reiniging Glazenwasser schoonmaakbedrijf Heemstede
Opleveringsschoonmaak schoonmaakbedrijf Hogedrukreiniging door Schoonmaakbedrijf Verhaar Zonnepaneelreiniging schoonmaakbedrijf Woning ontruiming schoonmaak

Kantoor Schoonmaak Heemstede is een professioneel regionaal werkend schoonmaakbedrijf en richt zich voornamelijk op het schoonmaken van kantoren bij het Heemsteedse bedrijfsleven. Heeft u een kantoor- of bedrijfspand in de regio Heemstede dan zijn wij van Kantoor Schoonmaak Heemstede u graag van dienst.

Kantoor Schoonmaak Heemstede is een begrip in Heemstede en omgeving

Kantoor Schoonmaak Heemstede is sinds 1995 operationeel in de schoonmaak branche en heeft door de jaren heen een goede staat van dienst opgebouwd. Interieur verzorging bij bedrijven en instellingen is daardoor een specialisme geworden. Daarnaast  verrichten wij ook schoonmaak diensten voor woningbouwverenigingen en vastgoedmaatschappijen.

Dagelijks rijden onze auto’s rond in de regio Heemstede voor schoonmaak- onderhoud. Naast schoonmaak onderhoud staan onze schoonmakers ook voor u klaar als het gaat om het schoonmaken en bijvullen van u koffiemachine, het buiten zetten van afval containers en bijvoorbeeld gladheid bestrijding in de winter. Op deze manier proberen wij u als opdrachtgever te ontzorgen en kunt u zich focussen op zaken die voor u belangrijk is.

Ervaren en vaste schoonmakers

Kantoor Schoonmaak Heemstede werkt ten allen tijde met vaste medewerkers op al onze periodieke projecten, zodat u als klant zich nooit zorgen hoeft te maken over wie er in uw bedrijfspand aanwezig is. Het gross van onze medewerkers zet zich al vele jaren in voor ons bedrijf en zijn daarmee echt een vertrouwd gezicht geworden bij onze klanten.

Onze ervaren schoonmakers werken volgens een op maat gemaakt schoonmaak rooster. U bepaald welke schoonmaak diensten u verricht wilt hebben. Desgewenst voorzien wij u natuurlijk van advies en informeren wij u graag over de verschillende mogelijkheden.

Naast het werken met een gedetailleerd schoonmaak rooster kunt u er vanuit gaan dat de schoonmakers van Kantoor Schoonmaak Heemstede ten alle tijden hun ogen openhouden en afwijken van het rooster wanneer de situatie hierom vraagt. Wij streven ernaar om onze schoonmaakwerkzaamheden af te stemmen aan de omstandigheden binnen uw kantoor.

MVO

Kantoor schoonmaak Heemstede werkt uitsluitend met professional schoonmaakmiddelen enerzijds voor een optimaal eindresultaat en anderzijds om het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarbij werken wij met ergonomische materialen om de lichamelijke belasting voor onze mensen waar mogelijk te beperken. Dit alles draagt bij aan de kwaliteit en de contïnuiteit van onze dienstverlening.

Neem direct contact op

Als u ervan overtuigd bent dat u de schoonmaak met gerust hart kunt uitbesteden aan kantoor schoonmaak Heemstede, neemt u dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier of bel naar 06 51351143.