U zocht op schoonmaakbedrijven?

Verhaar schoonmaakbedrijven is een regionaal opererend schoonmaakbedrijf met vestigingen in Haarlem en Hillegom. Ons werkgebied strekt echter verder, wij werken voornamelijke in en met een straal van 20km rondom de genoemde regio’s.

Verhaar schoonmaakbedrijven is sinds 1995 actief in de schoonmaak branche en heeft door de jaren heen een goede staat van dienst opgebouwd. Interieur verzorging bij bedrijven en instellingen is daardoor een specialisme geworden. Daarnaast  verrichten wij ook schoonmaak diensten voor woningbouwverenigingen en vastgoedmaatschappijen.

Wat maakt ons anders dan andere schoonmaakbedrijven?

Voor veel bedrijven is schoonmaak een commodity, wij zien dit absoluut anders. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat wij als schoonmaakbedrijf ook passen bij u als klant. Wij streven ten alle tijden naar een langdurige samenwerking. Dan is het goed om meteen vanaf het begin alle neuzen de zelfde kant op te hebben.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Een vast contactpersoon
  • Een vertrouwd gezicht of team van gemotiveerde schoonmakers
  • Een vaste schoonmaakdag op een gezette tijd.
  • Een duidelijk en gedetailleerd schoonmaak rooster

Neem direct contact op

Als u ervan overtuigd bent dat u de schoonmaak met gerust hart kunt uitbesteden aan Verhaar schoonmaakbedrijven, neemt u dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier of bel naar 06 51351143.