Referenties

Avatar
Hageman

Schoonmaakbedrijf Verhaar heeft mijn zonnepanelen gereinigd. Na de eerste streek over de panelen was al duidelijk dat dit hard nodig was. Komt niet vaak meer voor maar dit bedrijf heeft zich keurig aan de afspraken gehouden en net werk geleverd.

Avatar
Glazenwassen

Al geruime tijd hebben wij onze glasbewassing van het bedrijf en dienstwoning ondergebracht bij Schoonmaakbedrijf Verhaar. Niet alleen het glas, maar ook de kozijnen worden perfect streeploos gereinigd. De medewerkers zijn altijd erg vriendelijk en servicegericht!

Default Avatar75
Glazenwasser Retail

Wij zijn als retail bedrijf zeer tevreden over de professionaliteit, kwaliteit en service van schoonmaakbedrijf Verhaar. Tijdens de opening van onze winkel in de Cruquius hebben ze ons perfect geholpen om de winkel in perfecte staat te krijgen. Nu houden ze elke twee weken netjes onze ramen in top conditie

Default Avatar75
Tapijt reinigen

Schoonmaakbedrijf Verhaar verzorgde binnen enkele uren een fris ruikend en schoon tapijt. Top werk!

Default Avatar75
Professionele schoonmaker voor particulieren

Verhaar Schoonmaakbedrijf maakt ons huis een keer in de twee weken schoon op volledig professionele manier. Dus met eigen spullen, en een normale factuur. Omdat het efficient gebeurt, hebben ze minder tijd nodig dan de "onprofessionele" schoonmakers die we in het verleden hadden, en hoeven we zelf geen schoonmaakmiddelen aan te schaffen. Financieel gezien is er dus geen verschil.

Default Avatar75
schoonmaak particulier

Ik werk sinds eind 2014 met het bedrijf Verhaar. Het is fijn om een betrouwbare "witte schoonmaker" te hebben. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit. Een 4.5/5 is mijn beoordeling. Stipt in afspraken en flexibel in verschuiving qua data indien nodig. T. Peeters Heemstede