De historie

[three_fourths_first]Het begon allemaal in 1994 toen Peter Verhaar die op dat moment nog werkzaam was bij de PTT met het idee rondliep om een schoonmaakbedrijf op te zetten waarbij kwaliteit, service, stiptheid en persoonlijke benadering centraal stonden.

Na een middenstandsopleiding en het maken van een bedrijfsplan was het begin 1995 dan toch echt zo ver.

Moed verzamelt, baan opgezegd en met de start van het bedrijf op 1 mei, vanuit een garagebox aan de slag voor de bedrijven die het vertrouwen hadden om de schoonmaak voortaan over te laten aan Schoonmaak & Onderhoudsbedrijf Verhaar.

In de daarop volgende jaren bouwde Peter verder aan de naamsbekendheid van het bedrijf, nam hij medewerkers in dienst en kocht hij zijn eerste bedrijfspandje aan de Satellietbaan in Hillegom.

Velen tevreden klanten volgden en met trots kunnen we zeggen dat veel van deze tevreden klanten nog elke week gebruik maken van de diensten van Schoonmaak & Onderhoudsbedrijf Verhaar.

In 2010 werd het tijd voor een toevoeging van de nieuwe generatie. Peter deed een stapje terug en zijn zoon Joey Verhaar zei zijn fulltime baan in de detailhandel op om voor het bedrijf te komen werken.

Er werd een website gebouwd, systemen geautomatiseerd en met een frisse wind en een nieuwe blik is het bedrijf in 2012 volledig overgegaan van vader op zoon.

Na vele ontwikkelingen en vernieuwingen heeft Joey in 2014 besloten om samen met een partner (Ted Bartels) een tweede vestiging op te zetten in Haarlem zodat ook het noorden van de Randstad goed bediend kon gaan worden. Zo is op 1 juli 2014 Schoonmaak & Onderhoudsbedrijf Verhaar Haarlem geboren.

Nu, ruim twee jaar verder kunnen wij zeggen dat ook deze vestiging zeer goed draait en laten wij u graag kennis maken met de uitgebreide dienstverlening en service van Schoonmaak & Onderhoudsbedrijf Verhaar en Schoonmaak & Onderhoudsbedrijf Verhaar Haarlem.

Een overzicht van onze werkzaamheden vind u onder het kopje diensten of klik hier.

 

Wij zijn actief in de randstad in onder andere: Hillegom, Bennebroek, Nieuw-Vennep, Heemstede Haarlem, Waarderpolder  Aerdenhout, Bentveld, BloemendaalZandvoort en Hoofddorp,
[/three_fourths_first][one_fourth_last]pverhaar

Oprichter Peter Verhaar.[/one_fourth_last]