Over ons

[two_thirds_first]Schoonmaakbedrijf & Onderhoudsbedrijf Verhaar stelt zichzelf al ruim 20 jaar de taak om haar opdrachtgevers te ontzorgen op het gebied van schoonmaak en periodiek onderhoud.
Door middel van continuïteit, flexibiliteit en een hoge standaard op het eindresultaat dragen wij zorg voor een perfect schone woon- of werkomgeving.

Wij hebben 13 zeer trouwe en gemotiveerde medewerkers ter beschikking om op elk gewenst moment voor u aan de slag te gaan met als streefpunten vakkundig, stipt en fris met een persoonlijke benadering.

De kracht en goede naam van ons bedrijf danken wij dan ook voor een groot deel aan deze zeer trouwe en gemotiveerde medewerkers die zich al jaren voor in het bedrijf inzetten en daarmee echt een vertrouwd gezicht zijn geworden bij onze klanten.

Dit is dan ook meteen één van de kernpunten waar wij om bekend staan omdat wij te allen tijde een vaste medewerker op onze periodieke projecten zetten zodat u als klant zich nooit zorgen hoeft te maken over wie er in uw bedrijfspand, appartementencomplex of woning aanwezig is.

Ook komen de eigenaren nog steeds persoonlijk bij u de offerte opnemen om zo in samenspraak tot het beste schoonmaakplan te komen.

Een overzicht van onze werkzaamheden vindt u onder het kopje diensten of klik hier.

[/two_thirds_first][one_third_last]
IMG_3578[/one_third_last]