Kantoor Schoonmaak Hoofddorp

Kantoor Schoonmaak Hoofddorp is een lokaal opererend bedrijf in de schoonmaak branche. wij richten ons voornamelijk op het bedrijfsleven in Hoofddorp. Door het inschakelen van een lokaal schoonmaakbedrijf kunt u meer betrokkenheid verwachten dan dat u treft bij een niet lokaal bedrijf. Wij zijn als lokaal bedrijf daarom bekend met de omgeving van uw onderneming, hebben korte aan rij tijden en zijn snel ter plaatsen bij calamiteiten. U kunt ten alle tijden bij ons terecht, ongeacht gebruik, indeling en formaat van uw kantoren. Dagelijks rijden de auto’s van Kantoor Schoonmaak Hoofddorp rond in en rondom Hoofddorp. Onze schoonmakers staan zowel overdag voor u klaar als tijdens de avonduren.

Kantoor schoonmaak Hoofddorp V.v.E schoonmaakbedrijf Schoonmaakbedrijf voor tapijt en vloer reiniging Glazenwasser schoonmaakbedrijf Hoofddorp
Opleveringsschoonmaak schoonmaakbedrijf Hogedrukreiniging door Schoonmaakbedrijf Verhaar Zonnepaneelreiniging schoonmaakbedrijf Woning ontruiming schoonmaak

Waarom schoonmaak uitbesteden?

  • De reden voor veel bedrijven dat de schoonmaak word uitbesteed zijn om de volgende punten:
  • Ziekteverzuim (wie, wat en hoe ga je iemand vervangen als de medewerker ziek ik)
  • Inkoop materialen (verantwoordelijk voor de juiste materialen en dit bijhouden)
  • Kennis (schoonmaak is een vak en er komt veel bij kijken om medewerkers te instrueren)
  • Werktijden (van de schoonmakers is vaak buiten de werktijden om van uw eigen personeel)
  • Arbeidscontract (loopt via het schoonmaakbedrijf waardoor u geen verplichtingen heeft)
  • Controle (word gedaan door het schoonmaakbedrijf waardoor u altijd kwaliteit heeft)

Naast de boven genoemde punten behoord schoonmaken vaak niet tot de kern taken van medewerkers en is daardoor regelmatig een ondergeschoven kindje in een organisatie. Begrijpelijk, want uw medewerkers zullen al druk genoeg zijn met hun eigen werk. Toch is het regelmatig reinigen van uw kantoor niet alleen hygiënisch, een schoon kantoor is namelijk ook een visitekaartje naar uw klanten en bezoekers. Om uw werkomgeving toch continu schoon te houden kunt u Kantoor Schoonmaak Hoofddorp inschakelen.

Kantoor Schoonmaak Hoofddorp is sinds 1995 actief in de schoonmaak branche en heeft in die tijd een goede staat van dienst opgebouwd. Schoonmaak onderhoud bij bedrijven en instellingen is daardoor een specialisme geworden.

Kantoor Schoonmaak Hoofddorp levert maatwerk.

U kunt van ons verwachten dat wij met u meedenken en u adviseren op het gebied van schoonmaak. Samen maken we heldere afspraken en stellen we  met u een op maakt gemaakt schoonmaak plan op. Door de georganiseerde aanpak  van Kantoor Schoonmaak Hoofddorp heeft u geen omkijken naar de schoonmaak en kunt u zich focussen op zaken die voor u belangrijk zijn. Dit terwijl u en uw medewerkers kunnen genieten van een schone en frisse werkomgeving.

Vaste medewerkers per object

Momenteel werkt Kantoor Schoonmaak Hoofddorp met 12 gemotiveerde en ervaren medewerkers. Sommige daarvan zijn al meer dan 12,5 jaar in dienst en daarmee een vertrouwd gezicht bij onze klanten. Ons bedrijf kenmerkt zich door niet te werken met overbodige protocollen en procedures. Wij stimuleren onze medewerkers om mee te denken en flexibel te zijn wanneer de situatie hierom vraagt, bijvoorbeeld wanneer er onvoorziene schoonmaakwerkzaamheden zijn. Daarbij streven wij van Kantoor Schoonmaak Hoofddorp ernaar om ten alle tijden onze medewerkers op een vast object te laten werken. Hierdoor zijn onze medewerkers gemotiveerder en meer betrokken, met als doel dat uw pand nog beter word schoongehouden. Immers een vaste schoonmaak medewerker kent na verloop van tijd elke vierkante centimeter van het schoon te maken object.

Neem direct contact op

Als u ervan overtuigd bent dat u de schoonmaak met gerust hart kunt uitbesteden aan kantoor schoonmaak Hoofddorp, neemt u dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier of bel naar 06 51351143.