Kantoor Schoonmaak Haarlem

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van uw kantoor in Haarlem? Welkom bij Kantoor Schoonmaak Haarlem, het schoonmaakbedrijf voor kantoor en bedrijfsschoonmaak in Haarlem.

Kantoor Schoonmaak Haarlem is een professioneel regionaal werkend schoonmaakbedrijf. Kantoor Schoonmaak Haarlem richt zich voornamelijk op het schoonmaken van kantoren bij het Haarlem’s bedrijfsleven. Heeft u een kantoor- of bedrijfspand in de regio Haarlem dan zijn wij van Kantoor Schoonmaak Haarlem u graag van dienst.

Kantoor schoonmaak Haarlem V.v.E schoonmaakbedrijf Schoonmaakbedrijf voor tapijt en vloer reiniging Glazenwasser schoonmaakbedrijf Haarlem
Opleveringsschoonmaak schoonmaakbedrijf Hogedrukreiniging door Schoonmaakbedrijf Verhaar Zonnepaneelreiniging schoonmaakbedrijf Woning ontruiming schoonmaak

Waarom de schoonmaak van uw kantoor of bedrijfspand uitbesteden aan Kantoor Schoonmaak Haarlem?

  • U bent de dagelijkse zorgt kwijt
  • U kunt zich focussen op uw business en hoeft geen schoonmaak personeel aan te sturen.
  • Uw kantoor of bedrijfspand ziet er altijd fris en verzorgd uit.
  • Kantoor Schoonmaak Haarlem biedt u continuïteit bij ziekteverzuim.

Schoonmaken behoort vaak niet tot de meest belangrijke taken van medewerkers en is daardoor regelmatig een ondergeschoven kindje in een bedrijf. Begrijpelijk, want uw werknemers zullen al druk genoeg zijn met hun eigen werk. Toch is regelmatige reiniging van het interieur en sanitair niet alleen hygiënisch maar ook een mooi visitekaartje naar bezoekers en klanten. Ook voor uw werknemers is een frisse werkplek onmisbaar. Vaak wordt schoonmaak gezien als een dure kostenpost. Eigenlijk is dat best raar. Onderzoek toont aan dat medewerkers  beter presteren bij een schone werkomgeving, ook draagt een schone werkplek bij aan een lager ziekteverzuim. Investeer in de productiviteit van uw bedrijf en laat uw kantoor onderhouden door Kantoor Schoonmaak Haarlem.

Kantoor Schoonmaak Haarlem biedt u een totaalpakket.

Bij Kantoor Schoonmaak Haarlem kunt u terrecht voor een totaal pakket. Naast interieur verzorging van uw kantoor- of bedrijfspand kunt u bij ons ook terecht voor glasbewassing alsmede het leveren van sanitaire voorzieningen.

Glasbewassing

Bij Kantoor Schoonmaak Haarlem kunt u ook terecht voor glasbewassing. Uw kantoor of bedrijfspand wordt desgewenst flink onder handen genomen door onze professionele glazenwassers. Met een fris en schoon pand maakt u altijd een verzorgde indruk bij uw bezoekers en klanten. Onze glazenwassers in Haarlem zijn vakmensen die precies weten welke technieken ze moeten gebruiken en die er niet voor terugdeinzen om op grote hoogte hun werk te doen. Zij zorgen ervoor dat uw bezoekers en klanten zich welkom voelen en dat uw werknemers altijd door fris gewassen ramen naar buiten kunnen kijken.

Sanitaire voorzieningen

Wij van Kantoor Schoonmaak Haarlem streven ernaar om u het complete pakket aan schoonmaakwerkzaamheden en gerelateerde diensten uit handen te nemen. Zo richten wij graag uw sanitaire ruimtes in ten behoeve van de sanitaire hygiëne. Hierbij kunt u denken aan de levering van toiletpapier, dispensers, handdoekjes en handzeep. Ook het voorraadbeheer van deze verbruiksartikelen wordt door ons verzorgd.

Deze sanitaire artikelen zijn vanzelfsprekend van een constant hoog kwaliteitsniveau. Tevens bespaart u veel geld, doordat onze uitgekiende inkoop er ook voor zorgt, dat u profiteert van de door ons ingekochte bulkhoeveelheden.

Neem direct contact op

Als u ervan overtuigd bent dat u de schoonmaak met gerust hart kunt uitbesteden aan kantoor schoonmaak Haarlem, neemt u dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier of bel naar 06 51351143.