U heeft gezocht op bedrijfsschoonmaak?

Schoonmaakbedrijf Verhaar is sinds 1995 actief in de bedrijfsschoonmaak en heeft door de jaren heen een goede staat van dienst opgebouwd. Interieur verzorging bij bedrijven en instellingen is daardoor een specialisme geworden. Daarnaast  verrichten wij ook schoonmaak diensten voor woningbouwverenigingen en vastgoedmaatschappijen.

Wanneer kunnen wij komen schoonmaken?

Bij Schoonmaakbedrijf Verhaar begrijpen we dat u geen hinder wilt ondervinden in uw werkzaamheden. Daarom kunnen wij uw kantoor schoonmaken op tijden die u wenst. Bijvoorbeeld in de ochtend voor werktijd of na kantoortijden. Zo kunnen u en uw medewerkers ongestoord werken.

Doen wij ook aan dagschoonmaak?

Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden voor dagschoonmaak. Er zijn namelijk veel schoonmaakhandelingen die overdag uitgevoerd kunnen worden, zonder dat uw medewerkers teveel gestoord worden tijdens hun werkzaamheden. Daarbij scheelt dagschoonmaak aanzienlijk in de kosten.

Wat maakt ons anders dan andere schoonmaakbedrijven?

Voor veel klanten is bedrijfsschoonmaak een commodity, wij zien dit absoluut anders. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat wij als schoonmaakbedrijf ook passen bij u als klant. Wij streven ten alle tijden naar een langdurige samenwerking. Dan is het goed om meteen vanaf het begin alle neuzen de zelfde kant op te hebben.

Wat kunt u verwachten van onze dienstverlening: bedrijfsschoonmaak?

  • Een vast contactpersoon
  • Een vertrouwd gezicht of team van gemotiveerde schoonmakers
  • Een vaste schoonmaakdag op een gezette tijd.
  • Een duidelijk en gedetailleerd schoonmaak rooster

Neem direct contact op

Als u ervan overtuigd bent dat u de bedrijfsschoonmaak met gerust hart kunt uitbesteden aan Schoonmaakbedrijf Verhaar, neemt u dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak via het contactformulier of bel naar 06 51351143.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Vraag meer informatie aan over dagelijks of periodiek schoonmaakonderhoud.